home  ::  contact  ::  links  ::  facebook  ::  login
» Gastenboek
image-top-9
» Gastenboek

Welkom op het gastenboek van NVACT. Wij verzoeken u graag om een bericht in je eigen naam te plaatsen in verband met het misbruiken van het gastenboek. Voor meer diepgaande onderwerpen kun je terecht op ons forum!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(1277)
(17) bjorn
12 april 2011 om 12:23:03

laat de spiegeltjes thuis maar in de kast liggen. veel mooier cross nu. spiegelt is enkel goe om dieje achter u te klote da ge de deur kunt dicht doen. ja het enige nadeel is wel da ge ni kunt zien da ge al stuk voorsprong hebt en da ge nimeer alles moet geve om eerst te blijven.

(16) nummer 6
11 april 2011 om 23:13:48

Mooie cross gereden in alphen tot op het punt dat er een golf 3 zich achter in onze golf 3 parkeerde en heel de achterkant om zeep reed. Zo hard dat het roof kruis erbij moest komen.

Aan zijn auto was niets te zien, waarschijnlijk een hoop ijzer achter de standaard plastiek bumper.

volgend weekend staan we er weer, met een iets kortere en verkreukelde golf

dark force racing team

(15) Sjaak
11 april 2011 om 21:44:03

om te beginnen was het een Prachtige cross in alphen,

een mooi parcourse en veel rijders en toeschouwers, het zou elke week wel zo mogen zijn en het is dus ook te hopen dat minderhoud ook weer zo een succes word, is er al iets bekend over het parcous? ongeveer dezelfde lengte als vorig jaar of gaat hij toch wel een stuk korter worden.

ook is er al veel gezecht over de spiegels, ik vraag me een beetje af waarom het niet meer toegelaten is bij de wedsrtijden (buiten de urencross om als ik het goed begrijp). Ik zou zeggen dat het alleen maar veiliger zou zijn en dat ze er eens goed over na moeten denken of ze het toch ook niet bij de normale crossen moeten toelaten!

Groetjess

(14) rick #402
11 april 2011 om 19:38:02

mooi filmpje van de cross te rijsbergen van bena alle klasses !
http://www.youtube.com/watch?v=-SpqGj7HVE4&feature=player_embedded

(13) TheAXeffect
11 april 2011 om 12:36:19
email

- De Gouden Citroën AX -

Dank allen voor een mooie dag. Ondanks dat we veruit de langzaamste auto van B- en B+ reden toch een mooie dag...

Ingesneden 155 bandjes is duidelijk niet genoeg :) Maar, les geleerd. Overigens heeft de gouden AX de geest gegeven, koelvloeistof overal en kappen rond distributieriem weggesmolten...

Wellicht tot volgend jaar!

(12) johny kools
11 april 2011 om 00:28:50
email

Iedereen hartelijk dank voor de mooie en goed geregelde autocross in Alphen. Zoveel rijders en publiek dat had ik nooit gedacht. Een dikke pluim ook voor de vlaggenmannen en de vrouwen van de jury wagen. Hopelijk volgend jaar weer. Bedankt!

(11) Rolf kools
9 april 2011 om 00:22:50

prachtige site!!

en zullen we ook samen proberen om het ook gezellig te houden in het gastenboek?? ik bedoel met name het vorige bericht van ene pdm! dit is toch om met te janken!! komop zeg, daarvoor hebben we toch geen gastenboek!!! ik stel voor aan die ene pdm, dat hij nk moet gaan rijden en dan kan hij heel de week op autocrossnederland gaan zitte janke!!!


mvg. Rolf kools 301

(10) PDM
8 april 2011 om 23:51:03
email

Beste NVACT'ers(inrichters)

Prachtige site, Doch moet ik vaststellen dat , zie verleden week te Rijsbergen, en ik vrees voor de volgende urencrossen net hetzelfde,dat de urencrossers stiefmoederlijk worden behandeld.

Hoe kan je nu in godsnaam spreken van een deftige endurance race wanneer je met 5 wagens in de B reeks rijd na 1 uur !!! dit zelfde scenario bijna hetzelfde met de A reeks, welliswaar met enkele auto's meer.
één 1/2 uur rijden per klasse en dan de andere klasse om dan uiteindelijk 2 uren later terug te moeten opdraven voor een één 1/2 te rijden met weinige lotgenoten is echt niet aantrekkelijk.

spijtig , en dan nog niet te spreken over het feit dat er geen spiegels meer toegelaten zijn, het is nu al soms rijden zonder een hele tijd iemand voor u te zien rijden( door de weinige deelnemers en de prachtige parcours !! dan is het wel ff verschieten dat er ineens een u voorbijsteekt in de hoop dat je dan juist per ongeluk niet de deur hebt dichtgedaan doordat je hem niet zag afkomen .Dit is niet echt veilig !!

toch uiteraard een prachtig crossweekend gewenst

een teleurgestelde toeschouwer(9) Nick Theeuwes
8 april 2011 om 17:33:33

Mooie site,

Misschien nog iets van een tijdschema voor de opkomende evenementen??

Verder mooi compleet!

Ciau

(8) stef
7 april 2011 om 16:59:33
email

nette site . zondag alphen wordt weer plezant . enige spijtige is dat er geen spiegel meer in je auto mag zitten zo zie je niet wat er achter je gebeurt en je hoofd omdraaie gaat niet maarja .
grtz

 
img_3934 img_3933 img_3932
wij zijn nog op zoek naar vlaggemannen of vrouwen. mocht je intresse hebben neem dan contact met ons op. carla.van.der.vloet@pandora.be of 0478212287...