home  ::  contact  ::  links  ::  facebook  ::  login
» Gastenboek
image-top-7
» Gastenboek

Welkom op het gastenboek van NVACT. Wij verzoeken u graag om een bericht in je eigen naam te plaatsen in verband met het misbruiken van het gastenboek. Voor meer diepgaande onderwerpen kun je terecht op ons forum!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(1277)
(907) crosser.
7 mei 2013 om 21:23:34

Gezellig zo'n gastenboek! Amai!
Ook goed voor de sfeer.
Misschien is het iets om een brievenbus op de cross te plaatsen zodat mensen/rijders hun klachten/opmerkingen kwijt kunnen?
Iedereen doet zijn best, klaar.
Over de superfinale in Merksplas is toch ook niks meer gezegt...
Van foutjes leert men op naar de volgende cross.

(906) glekke
7 mei 2013 om 20:30:30

voor sommige piloten is het toch nooit goed hé. dag ervoor sproeien niet goed en als het dan tussen de reeksen gebeurd dan beginnen ze ook te klagen. dat hebben we ook al eens voor gehad.Sproen ze niet dan klagen ze over teveel stof. Als jullie auto's niet mogen vuil worden stop dan en koopt ne fiets dan kan je op propere wegen rijden en worden ze niet vuil. Voor mij persoonlijk was het een geslaagde cross. En ivm veiligheid als er iemand met snelheid ineens geen remmen meer heeft dan mag je me is uitleggen hoe zo iemand veilig kunt laten stoppen.Numa jullie cross was ok.

(905) stef
7 mei 2013 om 18:36:10

idd , als je hier van commentaar geeft houwt men je op de cross soms al in het oog als het ze grofweg gezegt niet aan staat , een cross regelen is idd niet simpel wij doen er elk jaar ook 1 maar terrein savonds blank zetten op soort van klei grond achtige niet zo goed idee jongens , het is allemaal niet simpel weten wij ook maar je moet wel beetje realistisch blijven , terwijl men aan het kilveren is kan er als er een vat klaar staat ,gerust 1 vatje bij op gedaan worden tijdens het kilveren geen tijd verlies zoals sommigen zeggen en toch besproeid , hou er aub wat rekening mee volgende crossen dank u,
groeten stef

(904) @ eric
7 mei 2013 om 16:21:18

Waarom zou je er je naam moeten bijzetten ? om dan op de cross NOG meer geviseert te worden door jullie .. nee bedankt !!

(903) @ Eric
7 mei 2013 om 12:59:03

Is er dit jaar nog een cross in Hasselt of niet? Heb berichten gehoord over juni, ook over oktober maar zie er niets van terug op de kalender. Mag ik er van uitgaan dat de kalender compleet is?

(902) Jeroen
7 mei 2013 om 12:57:39

Misschien dat het toch eens een idee is als organisatie van de cross om bij goed weer een watervat te regelen dat gewoon de hele dag van de cross paraat kan zijn. Jullie hebben gelijk dat er een hoop mensen gaan klagen als de cross een uur (of langer) stilgelegd moet worden omdat er gewacht moet worden op een watervat (zoals in Putte afgelopen jaar) en er daardoor ook nog eens een manche minder gereden kan worden. Als ik het dus goed begrijp hebben jullie om deze situatie te voorkomen besloten om de dag ervoor heel het terrein blank te zetten zodat er op de zondag minder of niet gesproeid hoefde te worden, maar zoals ook aan de reacties hier in het gastenboek te zien is (en op de cross ook echt wel te horen was) is dat volgens de meesten ook niet de beste oplossing geweest. Jullie zullen vast blij zijn met zulk mooi weer om te crossen, alleen is een watervat op de dag zelf dan wel nodig. In meer, merksplas en alphen heb ik ze allemaal al zien staan dit seizoen, dus het moet mogelijk zijn dit te regelen lijkt me. Ook op het gebied van veiligheid snap ik de reacties op het gastenboek hier dat dat zeker voor verbetering vatbaar is. Afgezien daarvan mag ook gezegd worden dat jullie zaken als afslepers, tent, catering, wc's, etc wel goed in orde hadden!

(901) numa autocrossteam
7 mei 2013 om 05:45:00

Jammer dat "anoniem en .." niet even de moeite hebben genomen om ons te vragen waarom er zoveel water werd gesproeid op het terrein. Gelukkig hebben een aantal piloten dit wel gedaan en hebben wij meer tekst en uitleg kunnen geven EN gaven zij ons naderhand wel gelijk ! De eigenaar van het terrein heeft wel meer te doen dan te wachten op ons telefoontje om te komen sproeien. Als de cross dan telkens een half uur tot een uur moet stilliggen krijgen we ook weer zagers en klagers. Voor sommigen zal het nooit goed zijn, wat je als organisator ook doet. Wees blij dat er nog groepen zijn die dit willen organiseren, er komt echt wel meer bij kijken dan je denkt !!!!!!


(900) eric
6 mei 2013 om 21:14:00

als je hier iets plaatst heb dan het lef ook om je naam erbij te zetten.

(899) anoniem
6 mei 2013 om 16:46:15

snap ik volkomen maar om er dan water op te kappen snap ik niet , 1 vat was ook al genoeg geweest voor het stof , met zo'n weer heb je altijd stof kun je niet buiten en wil je dat vermijden krijg je zo een baan zoals in putte , maar voor de rest was het een fijn dagje

(898) geert
6 mei 2013 om 13:25:41

Oke er waren een paar fouten geweest, maar commentaar geven op de dag zelf dan hoor je niemand! Jullie mogen blij zijn dat er cross geweest is want jullie moge verdomd weten hoe moeilijk het is om een vergunning te krijgen!!!!!!

 
img_3934 img_3933 img_3932
wij zijn nog op zoek naar vlaggemannen of vrouwen. mocht je intresse hebben neem dan contact met ons op. carla.van.der.vloet@pandora.be of 0478212287...